All Dry Sistem Anti-Inundatie cu Senzor de Micropierderi

ADSAM34

Produs nou

1 774,00 lei TVA inclus

AUTOTEST ZILNIC PENTRU DESCOPERIREA DE MICROPIERDERI SI MACROPIERDERI TRANSMISE SISTEMULUI WIRELESS CU O RAZA DE 300 m (GARANTAT) FUNCTIONEAZA CU BATERIE DE 9V

Pachetul contine:

  • Unitate de control
  • Senzor
  • Transmitator de micropierderi de apa
  • Kit reglaj

More details

24 Items

LOGICA DE FUNCTIONARE:

Cand Senzorul/Transmitatorul semnaleaza prezenta apei pe suprafata monitorizata, transmite un semnal radio cu un cod de alarma, care va fi receptionat de catre Unitatea de control. Aceasta din urma in momentul in care receptioneaza semnalul de alarma inchide electrovalva si raspunde Senzorului / Transmitatorului operatiunea efectuata.

Unitatea de control este echipata cu un presostat ce permite sesizarea de micro si macro pierderi ce pot fi verificate de-a lungul circuitului hidraulic.

Autotestul zilnic are loc la ore si timpi prestabiliti in relatie cu exigentele utilizatorului. Prin inchiderea electrovalvei in mod automat se verifica presiunea din reteaua ce vine controlata. Daca  presostatul sesizeaza o pierdere minima de presiune, fata fixata cu kitul de reglaj semnaleaza anomalia catre Unitatea de control, care la randul sau va transmite semnalul catre Receptor pierderi. Astfel confortul in casa este asigurat.