Filtru Oscar, cartus de 10″, racord de ¾ purjare automata cu anticalcar si anticoroziv Mareste poza

Filtru Oscar, cartus de 10″, racord de ¾ purjare automata cu anticalcar si anticoroziv

OLA34Z

Produs nou

1 309,00 lei TVA inclus

24 Items

In stock

Filtrul cu turbina autocuratitor orizontal este ideal pentru filtrarea apei de uz casnic sau tehnologic, pentru eliminarea corpurilor straine cum ar fi: nisipmaterial in suspensierugina si oxizi.

Apa care urmeaza a fi tratata intra axial in filtru, imprimand turbinei o forta de rotatie.

Periile curata particulele solide fixate pe turbina, curatand cartusul filtrant in mod continuu de sediment si eventuale depuneri. Aceasta solutie permite utilizarea in mod continuu a intregii suprafete filtrante, o filtrare mai buna, un debit de apa constant si o pierdere minima de presiune.

Forma constructiva particulara a turbinei imprima apei o forta centrifuga, care creeaza un efect de ciclon, care face ca sedimentele mai grele sa coboare direct in vana de golire.

Filtrul Oscar nu necesita energie electrica pentru curatarea filtrului, ci utilizeaza forta apei care-l traverseaza. Cartusul filtrant este dotat in interior cu un sistem special, care sub actiunea electrolitica are un efect anticoroziv si reduce zi dupa zi depunerile de calcar acumulate in tevi si in partile in contact cu apa. Golirea sedimentelor se face cu ajutorul unei electrovalve comandate de un sistem electronic automat, care intervine la timpi programati utilizand o baterie de 9V.

Filtrul OSCAR a fost proiectat astfel incat propria axa longitudinala sa coincida cu axa conductei retelei hidraulice.